dimarts, 3 de setembre del 2013

A mis alumnas/ A les meues alumnes


Hola bloguer@s,

Esta entrada suele hacerse en mayo o junio, cuando se acaba el curso; se han acabado las labores que se han emprendido durante al año, se hacen las fotos para que quede constancia y nos vamos de vacaciones con el trabajo acabado.
Yo la voy a hacer ahora. En octubre empieza el nuevo curso y, desde aquí, quiero agradecer a mis alumnas (¡Muchas gracias, chicas!) la confianza que depositaron en mí el año pasado. Espero que se lo pasaran bien, que aprendieran mucho y que vuelvan a confiar en mí el próximo curso.

Aquesta entrada sol fer-se al maig o juny, quan s'acaba el curs; s'han acabat les labors que s'han emprès durant l'any, es fan les fotos perquè quede constància i ens anem de vacances amb el treball acabat.
Jo la vaig a fer ara. A l'octubre comença el nou curs i, des d'aquí, vull agrair a les meues alumnes (Moltes gràcies, xiques!) la confiança que van dipositar en mi l'any passat. Espero que s'ho passessin bé, que aprenguessin molt i que tornen a confiar en mi el proper curs. 


Este es el Sampler de Paquita. ¿No es precioso? La combinación de azul turquesa y marrón me parece genial. Paquita ha trabajado mucho para hacer esta colcha, sobre todo en el acolchado. ¡Felicidades por este trabajo tan bonito!

Aquest és el Sampler de Paquita. No és preciós? La combinació de blau turquesa i marró em sembla genial. Paquita ha treballat molt per fer esta colxa, sobre tot en l’encoixinat. Felicitats per aquest treball tan bonic!

 
El delantal también es de Paquita. ¿A que es divertido con ese pollo verde?

Aquest davantal també és de Paquita. A que és divertit amb eixe pollastre verd?

Marisa iba a ser abuela y quiso hacer una colchita para su primera nieta. Hicimos un collage con los cuadros del Bunny Hill y este es el resultado. Me encanta como ha quedado.

Marisa anava a ser avia i va voler fer una colxeta per la seua primera néta. Vam fer un collage amb els quadres del Bunny Hill i aquest és el resultat. M'encanta com ha quedat.



Ya os dije que mi madre se había jubilado, ¿verdad?, y que había cogido esto del patchwork con muchas ganas y energías, ¿verdad?. Pues hoy os voy a enseñar los cojines que ha hecho y otro día os enseñaré otras cosillas suyas, ¿vale?
El segundo se lo regaló a una amiga y el tercero lo hizo por su cuenta, ¿qué os parece?

Ja vos vaig dir que la meua mare s'havia jubilat, veritat?, i que havia agafat això del patchwork amb moltes ganes i energia, veritat?. Doncs avui vos vaig a ensenyar els coixins que ha fet i un altre dia vos ensenyaré altres de les seues cosetes, val?
El segon li'n va regalar a una amiga i el tercer el va fer pel seu compte, què vos sembla?


Espero que con estas fotos haya más personas que quieran sumergirse en este mundo tan maravilloso y gratificante del patchwork. ¿Quién se anima?

Espero que amb aquestes fotos hi hagi més persones que vulguen submergir-se en aquest món tan meravellós i gratificant del patchwork. Qui s'anima?


Un abrazo y hasta pronto.
Una abraçada i fins aviat.

Sandra



1 comentari:

Magalis Marisol ha dit...

Hola amiga!
Todo está genial....
Felicitaciones para tus alumnas.
Un fuerte abrazo desde Venezuela!