dilluns, 22 de juliol de 2013

Aquí compra el Magic Andreu /Aquí compra el Màgic Andreu


Hola bloguer@s,

Bueno... ya pasó el fin de semana. El I Festival de Circo de Alcocebre ha sido todo un éxito. Mucha gente disfrutó de las actuaciones y nos visitó en el Mercado de Artesanía.
Muchas gracias a los organizadores: “La Colla de Xancuts Babarots” de Alcalà de Xivert.

¡¡PEDRO, EL AÑO QUE VIENE QUE NO SEA MENOS!!

Bé... ja ha passat el cap de setmana. El I Festival de Circ d’Alcossebre ha sigut tot un èxit. Molta gent va gaudir de les actuacions i ens va visitar en el Mercat d’Artesania.
Moltes gràcies als organitzadors: “La Colla de Xancuts Babarots” d’Alcalà de Xivert.

PEDRO, L’ANY QUE VE QUE NO SIGUI MENYS!!Estas son algunas de mis compis de mercado.

Estes són algunes de les meues compis de mercat.La anécdota del día fue que el Magic Andreu estuvo paseando por el Mercado durante la tarde, antes de su actuación (aunque nos costó un poco reconocerle). Pasó por todas las paradas, habló con todo el mundo, se hizo fotos,... y todo con su particular sentido del humor. En una segunda vuelta hizo las compras. Y... sí... a mí también me compró algo. Se llevó a casa “la bañista culona con colchoneta”. Es una muñeca que había gustado mucho pero, fue él quien se la llevó.

L'anècdota del dia va ser que el Màgic Andreu va passejar pel Mercat durant la tarda, abans de la seua actuació (encara que ens va costar una mica reconèixer-li). Va passar per totes les parades, va parlar amb tothom, es va fer fotos,... i tot amb el seu particular sentit de l'humor. En una segona volta va fer les compres. I... sí... a mi també em va comprar alguna cosa. Es va dur a casa “la banyista culona amb colxoneta”. És una nina que havia agradat molt però, va ser ell qui se la va emportar.Mañana publicaré el reportaje fotográfico de las bañistas.

Demà publicaré el reportatge fotogràfic de les banyistes.


Un abrazo y hasta mañana...
Una abraçada i fins demà... 


Sandra 3 comentaris:

ANNA ha dit...

Ooohhhh Sandra és veu na festa súper i súper Xula, potser ens haurem d'escapar algún any a gaudir-la. El Màgic Andreu, a mi tambê m'agrada però veient les fotos m'hagués cosat reconèixer. Felicitats per la paradeta. Petons.

Magalis Marisol ha dit...

Hola amiga!!!
Felicitaciones por el éxito obtenido...
Un fuerte abrazo desde Venezuela!

maritza ha dit...

Sandra me encanta que te lo hayas pasado tan bien en el festival con todas las actuaciones y la visita del màgic Andreu. Un besote cielo